Salata de cartofi cu crenvursti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi albi, 3 ardei grasi (verzi si rosii), 3 cepe, 500 g crenvursti, verdeata, sare, piper.
  • Maioneza: 2 galbenusuri crude, zeama de lamaie, ulei.
  • Pentru decor: rosii, verdeata (marar, patrunjel).

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri nefierte, ulei si zeama de lamaie. Se fierb cartofii în coaja, la fel si crenvurstii. Ardeii se taie feliute inguste, ceapa se taie pestisori, iar cartofii cuburele. Maioneza se amesteca cu ardeii, cartofii si ceapa. Se adauga putina verdeata, sare si piper dupa gust. Se serveste cu crenvursti fierti si se decoreaza cu felii de rosii si verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise