Salată de cartofi cu maioneză

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 1ceapă roșie potrivită
  • 1ceapă albă potrivită
  • 1ou
  • 2-3lingurițe muștar dulce
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și se stropesc cu apă rece ca să nu se lipească feliile, apoi se sărează.

Maioneza se prepară dintr-un gălbenuș care se freacă împreună cu muștarul până se face o pastă după care adăugăm puțin ulei. Când este gata se subțiază cu zeamă de lămâie și se amestecă cu cartofii tăiați felii sau cubulețe (după preferință) și cu ceapa tocată foarte fin.

Se poate garnisii salata cu măsline, salată verde, fâșii de albuș fiert sau verdeață.

Se consumă rece, de preferință în aceeași zi!

Poftă Bună !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise