Salata de cartofi cu maioneza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 4 cepe taiate pestisori
  • 2 oua fierte
  • un ou crud
  • 50 ml ulei
  • otet
  • zeama de lamaie
  • sare, piper, foaie de dafin, masline

Mod de preparare

Feliezi cartofii raciti, decojiti. Ceapa o oparesti intr-un baitz obtinut dintr-o parte otet, 3 parti apa, sare, piper, foaie de dafin. Faci o maioneza din doua galbensuri si 50 ml ulei(un galbenus fiert si unul crud),sare,piper, zeama de lamaie. Albusul si oul fiert rams, feliate, le adaugam in salata. Incorporam ingredientele, condimentam si ornam cu masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise