salata de cartofi cu masline

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 150 g masline
  • 2 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper, ulei
  • 1 lamaie
  • 1 salata verde

Mod de preparare

se fierb cartofii in coaja , apoi se curata si se taie in cubulete.Morcovul se curata si se da prin razatoare, iar ceapa se taie marunt.Separat se fierb ouale tari , cand sunt gata se curata si se taie cubulete.Salata se taie fideluta si se amesteca cu cartofii, morcovul, ceapa, oul si maslinele, se pune si mararul si patrunjelul taiat marunt.Se face apoi un sos din ulei, sare, piper si zeama de la o lamaie si se toarna peste salata, se amesteca cu totul si se lasa la rece cam o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise