Salata de cartofi cu peste afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g peste afumat(hering, macrou),
  • 3 oua fierte tari,
  • 2-3 fire de ceapa verde sau 1/2 ceapa alba sau rosie,
  • 3 lingurite otet de vin,
  • 2 linguri ulei masline,
  • putina sare(pestele afumat poate fi sarat), piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert intregi, pentru 15 minute, pana s-au fiert, se verifica cu furculita. Se curata si se taie rindele, nu foarte subtiri. Se amesteca uleiul cu otetul, se foloseste o furculita. Intr-un bol se adauga cartofii rondele, ceapa verde taiata in bucatele de 2 cm, pestele afumat taiat in bucatele mici, sare, piper si amestecul de otet/ulei. Se amesteca usor cu o lingura si furculita. Deasupra se adauga ouale taiate in felii sau sferturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise