Salata de cartofi cu peste afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g peste afumat(hering, macrou),
  • 3 oua fierte tari,
  • 2-3 fire de ceapa verde sau 1/2 ceapa alba sau rosie,
  • 3 lingurite otet de vin,
  • 2 linguri ulei masline,
  • putina sare(pestele afumat poate fi sarat), piper

Mod de preparare

Cartofii se pun la fiert intregi, pentru 15 minute, pana s-au fiert, se verifica cu furculita. Se curata si se taie rindele, nu foarte subtiri. Se amesteca uleiul cu otetul, se foloseste o furculita. Intr-un bol se adauga cartofii rondele, ceapa verde taiata in bucatele de 2 cm, pestele afumat taiat in bucatele mici, sare, piper si amestecul de otet/ulei. Se amesteca usor cu o lingura si furculita. Deasupra se adauga ouale taiate in felii sau sferturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise