Salata de cartofi cu peste afumat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 3 pesti afumati( somon afumat de preferinta)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 mar mijlociu
  • 200g smantana
  • 50g vin alb
  • 3 linguri otet
  • 3 linguri ulei
  • piper,sare

Mod de preparare

Speli cartofii si ii fierbi in coaja timp de 20 min in apa usor sarata.Ii scurgi si cureti de coaja cand s-au mai racit,apoi ii tai in rondele groase si ii stropesti cu vin si otet.

Cureti ceapa si o speli.O tai rondele iar marul in sferturi si indepartezi semintele;speli pestii si ii tai in bucati.

Se face un sos din 2 linguri de otet,2-3 linguri ulei,smantana,sare,piper dupa gust.

Amesteci usor toate ingredientele si torni sosul peste ele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise