Salata de cartofi cu pui

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cartofi - 4
  • Piept de pui fiert - de la 100 gr
  • Ciuperci champinon marinare sau alt tip de ciuperci marinate
  • oua fierte tari- 3 buc
  • Cascaval tare (sau brinza de vaca)- 100gr
  • maioneza, usturoi, foi de salata sau citeva fire de marar

Mod de preparare

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas oval punem frunzele de salata si amestecul de carne, oua si ciuperci in forma de cuib. In centru mai adaugam citeva foi de salata iar din galbenus , cascaval ras , usturoi tocat , si maioneza (putem pune si putin marar tocat) facem o masa omogenizata, din care facem niste figurine de forma oului de prepelita . In jurul salatei punem cartofii prajiti. Salata e gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise