Salata de cartofi cu smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 lingurite mustar
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja,se curata fierbinti si se taie rondele,se aseaza intr-un castron si cat sunt inca calzi se toarna sosul peste ei,sosul se prepara amestecand vinul cu mustar,sare si smantana.Se toarna sosul si se lasa pana cartofii il absorb api s epresara marara si patrunjel verde tocat .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise