SALATA DE CARTOFI CU SPANAC

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi noi 1 legatura ceapa verde 4 oua fierte tari 8 ridichi 250 g spanac 1 lingurita mustar 5 linguri maioneza sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert; Se pune la fiert spanacul, apoi se scurge, se trece prin sita si se amesteca cu maioneza, obtinandu-se un sos verde; Se curata cartofii de coaja, se taie felii; Se curata, se spala ceapa si se taie solzisori; Se curata ridichile, se spala si se taie felii; Se amesteca in salatiera cartofii cu ceapa, cu ridichile, cu mustarul, cu sarea si piperul; Se toarna pe deasupra sosul verde si se orneaza cu ouale fierte taiate felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise