Salata de cartofi cu varza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • mici
  • varza alba
  • 300g morcovi
  • sare
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • 100ml supa de legume
  • 3 linguri otet
  • 2 linguri ulei
  • 250g piept de pui prajit
  • patrunjel
  • 150g smantana
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2-3 linguri hrean ras
  • 1 lingurita zahar
  • 100ml lapte dulce
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,20 minute,se scurg,se curata de coaja si se taie felii.Varza se taie in fasii,morcovul rondele.Se pun in apa clocotita varza,morcovul si chimenul si se dau in clocot.Se scurg si se amesteca cu carofii.

Supa de legume,otetul si uleiul se dau un clocot.Se iau de pe foc si se adauga sare si piper si se amesteca cu legumele.Se lasa sa se patrunda 10 minute.Se adauga pieptul de pui taiat fasii si patrunjelul tocat.

Separat ,se amesteca bine smantana cu sucul de lamaie,sare , piper,hreanul ras,zaharul si laptele.Se toarna sosul peste salata si se garniseste cu frunze de salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise