Salata de cartofi in sos verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi fierti in coaja,
  • 1 ceapa,
  • 2 oua rascoapte
  • 5-6 ridichi rosii,
  • 250 g spanac,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1 jumatate pahar maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • zeama de lamaie.

Mod de preparare

Cartofii fierti se curata de coaja, se taie felii, se amesteca in salatiera cu ceapa taiata solzisori, ouale fierte tari, curatate si taiate rondele, ridichile taiate rondele cu coaja cu tot, mustar, sare si piper, dupa gust.

Separat, se trece prin sita spanacul fiert si se amesteca cu maioneza, se adauga putina zeama de lamaie, se amesteca bine si se obtine un sos, care se toarna peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise