Salata de cascaval

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O salata verde
  • mare
  • otet
  • 200 g de cascaval
  • 2 oua

Mod de preparare

Dati cascavalul (150 g) pe razatoarea mare. Bateti cele doua galbenusuri, puneti sare si piper. Bateti albusurile spuma tare si amestecati-le cu galbenusurile. Puneti cascavalul, taiat in cuburi mici, in patru vase speciale mici de Jena, pe care le dati la cuptorul cu foc potrivit pentru 15 minute. Puneti pe 4 farfurii salata verde taiata si asezonata cu otet. Deasupra salatei asezati pe fiecare farfurie cascavalul care s-a aurit frumos in cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise