salata de castraveti cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g castraveti
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lamaie
  • 1 legatura de marar
  • piper alb si sare

Mod de preparare

Castravetii se spala si se taie felii subtiri, mararul se toaca, oul se firbe pana ajunge de consistenta tare si se separa galbenusul de albus.

Smantana se amesteca impreuna cu galbenusul, piperul alb , sarea si jumatate din marar.

Se stoarce peste castraveti sucul de lamaie, se lasa 5 minute si se scurge de surplusul de zeama.Se aseaza mai intai castravetii, peste care se toarna sosul de smantana.Se serveste pe salatina, frunze de salata si verdeata din belsug.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise