Salata de ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe de apa
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri bullion de rosii
  • ½ lamaie
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei indoit cu apa.

Cand ceapa devine sticloasa, se adauga bulionul desfacut in apa rece, se sareaza si se pipereaza bine si se lasa pe foc pana cand scade.

Se rastoarna in salatiera, se stropeste cu zeama de la ½ lamaie, se serveste imediat langa friptura de pasare cu garnitura de orez.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise