Salata de ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe de apa
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri bullion de rosii
  • ½ lamaie
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei indoit cu apa.

Cand ceapa devine sticloasa, se adauga bulionul desfacut in apa rece, se sareaza si se pipereaza bine si se lasa pe foc pana cand scade.

Se rastoarna in salatiera, se stropeste cu zeama de la ½ lamaie, se serveste imediat langa friptura de pasare cu garnitura de orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise