Salata de ceapa cu cabanos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ceapa alba
  • una lingurita sare
  • 150 ml maioneza
  • piper
  • doua fire cabanos .

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie fideluta si se sareaza si pipereaza.Se taie cabanosul fiert rondele si se adauga la ceapa,apoi se amesteca cu maioneza care poate fi subtiata cu iaurt sau smantana dupa preferinta.Maioneza se poate inlocui cu dressingul knorr grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise