Salata de ceapa cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • mustar
  • foi de dafin
  • piper, sare

Mod de preparare

Se curata ceapa de coaja, se spala si se taie in felii lungi, care se pun intr-un vas cu apa la fiert. In apa se adauga foile de dafin, sare si piper. Dupa ce este fiarta ceapa, se lasa la stors si cand s-a racit se adauga peste ea o maioneza (maioneza se prepara astfel: galbenusurile cu o lingura de mustar se freaca cu ulei) si se da gust (sare si piper). Se pot adauga in salata chiftelute de carne foarte mici.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise