Salata de ceapa verde cu ridichi de luna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 4 legaturi de ridichi de luna
  • 1 legatura marar
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Ridichile de luna curatate si spalate se taie in felii subtiri. Ceapa verde se taie in bucatele, impreuna cu foile verzi, daca acestea sunt fragede. Se pun intr-o salatiera ridichile, ceapa, mararul taiat marunt, uleiul si numai in momentul servirii se sareaza si se adauga dupa gust, otet sau zeama de lamaie, deorece sarea si otetul inmoaie salata. Deci salata trebuie servita imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise