Salata de Cicoare cu Tarhon si Frisca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata,
  • 6-7 frunte tarhon,
  • un pahar frisca,
  • 2 linguri untdelemn,
  • sare,
  • suc de lamaie sau otet

Mod de preparare

Se curata si se spala salata in mai multe ape. Se desfac in frunze care se sareaza si se lasa sa stea asa timp de cateva minute, apoi le stoarcem. Peste frunzele stoarse si puse in salatiera se toarna sucul de lamaie sau otetul, se adaut tarhonul tocat, untdelemnul, se amesteca totul bine si urma se toarna frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise