Salata de cicoare scarola (I)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g frunze de scarolă
  • suc de lămâie sau rodie
  • untdelemn
  • sare
  • o ceapă albă

Mod de preparare

Se spală frunzele de salată se scurg şi se toacă mărunt. Se amestecă bine cu sucul de lămâie sau rodie, sarea şi untdelemnul. Se aşează pe platou şi se ornează cu felii de ceapă albă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise