Salata de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 20 g marar
  • 70 ml ulei
  • sare
  • 2 linguri otet
  • piper.

Mod de preparare

Ciupercile se spala se curata si se fierb in apa sarata.Se strecoara si se taie fideluta.Din apa in care au fiert ciupercile se pastreaza 100 ml in care se adauga piperul,uleiul,otetul si se da in clocot , se toarna peste ciupercile taiate.Cand s-a racit salata se presara cu marar fin taiat.Se recomanda a se servi langa fripturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise