Salata de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de ciuperci sau borcane
  • 1 ceapa
  • un cartof, 2 oua, 1 iaurt,ulei,lamaie,piper,sare

Mod de preparare

se scurg ciupercile, se taie ceapa tip solzi si se pune sare pe ea si se lasa 10 sau 15 minute,se pune cartoful la fiert cu putina sare.Cand sa racit cartoful se sfarama cu furculita si se pun galbenusele si putin mustar si se face maioneza,cand este gata se amesteca cu un iaurt.Se stoarce ceapa si se amesteca cu ciupercile peste care se toarna maioneza si se condimenteaza dupa gust cu piper,sare si lamaie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise