Salata de ciuperci cu rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fire de praz
  • 250g ciuperci Champignon
  • 500g rosii cherry
  • patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 50 g smantana
  • un praf de zahar
  • putin otet balsamic alb
  • 150g iaurt
  • 3 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul se taie rondele,ciupercile felii,la fel si rosiile.Se prepara un dressing din:smantana,zahar,otet balsamic,usturoi tocat,iaurt,suc de lamaie,1/2 din cantitatea de patrunjel,sare si piper,

Se amesteca legumele pregatite si restul de patrunjel.Dressingul se serveste separat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise