Salata de ciuperci cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 1 conserva (200 g) ciuperci
  • # 300 g rosii
  • # 1 castravete
  • # 100 g morcovi
  • # 200 g telemea de oaiepregatire salata de ciuperci cu sos de mustar
  • # 5 fire ceapa verde
  • # 100 g smantana
  • # 250 g iaurt
  • # 2 linguri mustar
  • # 1/2 legatura marar
  • # piper
  • # sare

Mod de preparare

1. Scurgi ciupercile din conserva si le tai în felii. Speli rosiile, castravetele si morcovii, în prealabil curatati. Tai legumele si branza în cubulete.

2. Pentru sos, cureti si speli ceapa, apoi o tai în rondele subtiri. Speli si tai marunt mararul. Amesteci smantana cu mustarul, iaurtul, mararul, ceapa, sare si piper dupa gust.

3. Pui legumele si branza într-o salatiera, torni deasupra sosul, acoperi cu un capac si le amesteci usor, prin cateva rasturnari.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise