Salata de ciuperci cu sos de mustar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 1 conserva (200 g) ciuperci
  • # 300 g rosii
  • # 1 castravete
  • # 100 g morcovi
  • # 200 g telemea de oaiepregatire salata de ciuperci cu sos de mustar
  • # 5 fire ceapa verde
  • # 100 g smantana
  • # 250 g iaurt
  • # 2 linguri mustar
  • # 1/2 legatura marar
  • # piper
  • # sare

Mod de preparare

1. Scurgi ciupercile din conserva si le tai în felii. Speli rosiile, castravetele si morcovii, în prealabil curatati. Tai legumele si branza în cubulete.

2. Pentru sos, cureti si speli ceapa, apoi o tai în rondele subtiri. Speli si tai marunt mararul. Amesteci smantana cu mustarul, iaurtul, mararul, ceapa, sare si piper dupa gust.

3. Pui legumele si branza într-o salatiera, torni deasupra sosul, acoperi cu un capac si le amesteci usor, prin cateva rasturnari.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise