Salata de ciuperci marinate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g ciuperci mici,2 andive,2 rosii coapte,2 oua rascoapte,ridichi (1 legatura),o salata verde
  • Marinata:6linguri ulei de masline,3 linguri zeama de lamaie,1 lingurita mustar,sare,piper

Mod de preparare

Palariile ciupercilor se taie felii si se asaza intr-un castron.Se prepara sosul marinat,amestecand uleiul cu mustarul ,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.Se toarna peste ciuperci si se dau la rece 30 minute.

Se spala andivele si salata,apoi se taie fasii subtiri.

Ciupercile se scot din marinata intr-o salatiera,se adauga andivele,salata,rosiile taiate cuburi,ouale taiate felii si ridichile taiate rondele subtiri.Se toarna sosul marinat si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise