Salata de ciuperci marinate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g ciuperci mici,2 andive,2 rosii coapte,2 oua rascoapte,ridichi (1 legatura),o salata verde
  • Marinata:6linguri ulei de masline,3 linguri zeama de lamaie,1 lingurita mustar,sare,piper

Mod de preparare

Palariile ciupercilor se taie felii si se asaza intr-un castron.Se prepara sosul marinat,amestecand uleiul cu mustarul ,zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.Se toarna peste ciuperci si se dau la rece 30 minute.

Se spala andivele si salata,apoi se taie fasii subtiri.

Ciupercile se scot din marinata intr-o salatiera,se adauga andivele,salata,rosiile taiate cuburi,ouale taiate felii si ridichile taiate rondele subtiri.Se toarna sosul marinat si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise