Salata de ciuperci, menta si paste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste fundite
  • 500 g ciuperci champignon feliate
  • 4 linguri ulei de masline (se folosesc separat)
  • 4 cepe taiate felii
  • 1 l smantana grasa
  • 10 frunze de menta proaspata
  • sare, piper dupa gust
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Puneti la fiert o oala mare cu apa, cand incepe sa clocoteasca puneti pastele, tineti 8 - 10 minute, scurgeti-le si asezati-le intr-un vas mare, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline.

Incingeti intr-o tigaie restul uleiului ramas si sotati ceapa si ciupercile pana se maronesc usor.

Turnati gradual smantana, amestecand continuu.

Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute.

Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise