Salata de ciuperci sotate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g ciuperci proaspete feliate
  • 2 salate verzi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi maruntit
  • 2 linguri si jumatate cu ulei de masline
  • 2 linguri si jumatate cu otet balsamic
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Puneti 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie teflonata, adaugati ciupercile si sotati-le pana se inmoaie si se rumenesc un pic, iar zeama de la ele s-a redus la 2 linguri.

Adaugati restul de ulei de masline, otetul balsamic, sare si piper dupa gust, amestecati si apoi lasati-le sa se raceasca putin.

Intr-un bol mare puneti salata verde tocata sau rupta bucatele si deasupra turnati amestecul de ciuperci sotate. Amestecati si serviti imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise