salata de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 300 g mazare verde
  • 200 g ceafa afumata
  • 2-3 ardei grasi
  • 200 g cascaval
  • 3-4 frunze de salata rosie
  • 2 morcovi
  • ulei
  • otet
  • zahar
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se spala conopida si mazarea si le pui la fiert separat in apa cu sare, iar ouale le fierbi intr-o cratita mai mica. In acest timp se curata morcovii si se dau prin razatoare, tai ardeii inele si salata fasii. Ceafa afumata o tai fasii si cascavalul cubulete. Dupa ce au fiert legumele si ouale, se scurg bine si se taie si ouale felii. Se amesteca apoi cu 3-4 linguri de ulei, 3-4 linguri otet si o lingurita de zahar, acest sos se toarna peste salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise