SALATA DE CONOPIDA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 buchetele conopida
  • sare
  • un pahar de crema de iaurt

Mod de preparare

Se pune conopida intr-un vas cu apa clocotita si se lasa la foc mediu pana este fiarta.Apoi se scurge,se caleste si se mixeaza sau se taie bucatele.Se pune sare dupa gust si se adauga crema de iaurt,amestecand bine.Se poate folosi si iaurt natural,putandu-se adauga si buchetele de brocoli sau marar tocat marunt.Se serveste rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise