Salata de conopida art nouveau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie,
  • 1 ceasca cu lastari de lucerna,
  • 2 linguri seminte verzi de dovleac,
  • 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat),
  • 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana,
  • piper macinat mare,
  • 1 plic de Knorr Salad Dressing Grecesc.

Mod de preparare

Din caisele inmuiate si ulei se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se prepara din plicul de Knorr Salad Dressing Grecesc un sos conform intructiunilor de pe plic si se pune in salata. Se pune lucerna deasupra conopidei. Se decoreaza sosul cu semintele de dovleac si se serveste separat.

Incearca aceasta reteta care foloseste ca ingrediente conopida (extrem de bogata in vitamine) si caisele uscate. O combinatie gastronomica inedita si foarte potrivita pentru aceasta perioada!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise