Salata de conopida cu ansoa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • 1 salata de gheata,
  • 1 borcan fileuri de ansoa,
  • 50 g masline verzi umplute cu ardei,
  • ulei,
  • otet,
  • 200  g telemea.

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se opareste in apa clocotita cu sare 1-2 minute.Se spala sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Ceapa se taie marunt iar salata se rupe bucati.

Uleiul se amesteca cu otetul, sare si piper.

Conopida se amesteca cu ceapa, maslinele si fileurile de ansoa taiate bucatele.

Se pun ingredientele pe pat de salata, se amesteca cu sosul, iar deasupra se presara bucatele de telemea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise