Salata de conopida cu cremvursti

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cremvursti,
  • 500g cartofi fierti in coaja,
  • 1 salata verde,
  • 1 conopida,
  • 1 castravete,
  • 3 rosii
  • Sos:
  • ulei,
  • otet,
  • 1 lingurita mustar,
  • patrunjel,
  • marar,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Cremvurstii se fierb sau se lasa nefierti, si se taie felii subtiri. Cartofii se curata si se taie rondele.

Salata se rupe in bucati. Conopida se spala, se opareste 2 minute, se scurge si se desface buchetele. Castravetele se curata si se taie rondele.

Se combina toate in salatiera si se adauga rosiile taiate felii.

Se amesteca ingredientele pentru sos, se toarna peste salata si se lasa sa se odihneasca 10 minute inainte de a servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise