SALATA DE CONOPIDA CU MARAR SI MUSTAR

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare sau 2 mai mici
  • 2-3 linguri ulei
  • 2-3 linguri otet (zeama de lamaie)
  • 1-2 lingurite mustar
  • sare, piper
  • marar

Mod de preparare

Conopida se curata, se desface in buchetele, se spala bine, se pune la fiert in apa clocotita sarata, avind grija sa nu fiarba prea mult deoarece se sfarma. Cind este gata, se scurge si se pune in salatiera.

Separat se face un sos din mustar subtiat cu otet si ulei, sare, piper si marar tocat marunt.

Se toarna sosul peste conopida si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise