Salata de conopida cu mazare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 conopida
  • * 300 g mazare din conserva sau congelata
  • * 1 ceapa
  • * 1 castravete
  • * 2 oua
  • * ulei
  • * mustar
  • * 1 telina
  • * sare si piper
  • * 1 catel usturoi

Mod de preparare

1. Cureti conopida si o pui sa fiarba in apa.

2. Cureti apoi telina si o pui la fiert separat.

3. Intre timp, tai ceapa marunt si pisezi usturoiul.

4. Scurgi si mazarea si o dai in cateva clocote in apa cu sare.

5. Dupa ce a fiert conopida, o strecori, o pasezi si procedezi la fel si cu telina.

6. Pregatesti si maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, ulei si mustar, apoi o amesteci cu toate legumele si potrivesti gustul de sare si piper.

7. Pui salata intr-un castronas si o ornezi cu boabe de mazare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise