Salata de conopida cu ou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 1 conopida (1 kg)
  • * 2 oua
  • * 2 rosii
  • * 50 ml ulei
  • * 50 ml otet
  • * sare
  • * piper macinat
  • * 1 legatura marar.

Mod de preparare

1. Desfaci conopida in buchetele, pe care le speli si le pui la fiert in apa cu sare.

2. Separat, fierbi ouale si cand sunt gata, le cureti si le tai feliute.

3. Toci mararul, iar separat faci un sos din ulei, otet, sare si piper macinat.

4. Cand conopida este gata, o scurgi de apa si o lasi la racit.

5. Torni apoi peste ea sosul, presari mararul tocat, adaugi si oul si amesteci bine.

6. Asezi salata in salatiera si ornezi cu felii de rosii dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise