Salata de couscous cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca couscous (sau bulgur )
  • 2 rosii
  • 4 cepe verzi
  • 10 fire patrunjel (puteti folosi pana la 2 legaturi patrunjel)
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 linguri suc lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Turnati apa fierbinte peste coucous (cca 1 ceasca, cea cu care ati masurat couscous-ul), cat sa fie perfect acoperit si lasati sa stea 5 minute, lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate. Adaugati 1 lingura ulei si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.

2. Rosiile le taiati in doua si scoateti partea cu seminte. Tocati pulpa ramasa marunt. Tocati foarte marunt si ceapa verde si patrunjelul.

3. Adaugati legumele tocate peste couscous , turnati restul de ulei si sucul de lamaie, sarati si piperati si amestecati bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise