Salata de crab cu legume

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie batoane de surimi (crab)
  • o ceapa
  • 3 - 4 rosii cherry
  • 1 morcov
  • o salata verde
  • 100 gr. fasole verde
  • 100 gr. varza de Bruxelles
  • o legatura de marar
  • 50 gr. ulei de masline
  • otet balsamic
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Legumele se spala bine, se curata si apoi se taie feliute (mai putin rosiile cherry).

Morcovii se curata si se fierb. Se taie rondele si se amesteca si ei cu celelalte legume din salata.

Batoanele de carne de crab se taie felii, se stropesc cu otet balsamic si se adauga in castronul cu legume.

Se potriveste totul de sare si piper, se adauga mararul tocat si uleiul de masline, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise