Salata de creier

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250 g creier(porc, vita),
  • 1 ceapa,
  • 2 lingurite zeama lamaie,
  • 5-6 masline negre,
  • 2-3 fire patrunjel,
  • 1 lingura ulei masline,
  • sare, piper

Mod de preparare

Creierul se spala si se tine 1 ora in apa rece. Se pune la fiert in apa cu sare, pentru 10-15 minute. Se scoate, se scoate pielita si se zdrobeste cu furculita pana devine o pasta. Ceapa se toca marunt si se amesteca cu creierul, se adauga sare, piper, zeama de lamaie, uleiul. Se aseaza intr-un vas, se orneaza cu feliute de masline si frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise