Salata de creier de vita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un creier de vita (se poate intrebuinta si creier de porc - 2 creiere)
  • 5-6 gr.de sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • o ceapa mijlocie
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute ,scotind mereu spuma formata in timpul fierberii.Dupa fierbere se scoate creierul din apa punindu-l pe un platou sa se raceasca. Dupa racire se introduce creierul in foodprocesor(in lipsa acestuia se va freca cu dosul furculitei creierul cu celelalte ingrediente), se adauga celelalte ingrediente,se formeaza o crema la care se adauga ceapa taiata foarte marunt in urma careia salata este gata.(Trebuie sa iasa aproape alba)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise