Salata de cruditati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • morcov, telina, mar ionatan,
  • Pentru maioneza: 1 galbenus crud, 1 lingurita mustar, sare piper alb,ulei

Mod de preparare

Morcovul, telina si marul se curata si se da pe razatoarea mare. Se presara sare piper si se da la rece.

Pentru maioneza procedam asa: galbenusul de ou il amestecam cu mustarul si putina sare si se pun ulei in fir subtire. Iese o bunatate de maioneza.

Se amesteca cu amestecul de morcov, telina si mar ras.

Cantitatile le faceti dupa preferinta.

Eu am pus mai mult morcov, telina cam jumatate din cantitatea de morcov si 1 mar mediu.

Bun si ca aperitiv, si ca garnitura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise