Salata de cruditati cu carne de pui

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capatani salata verde creata
  • 2 rosii
  • 1/2 castravete lung
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie
  • zeama de la jumatate lamaie
  • sare Himalaya
  • 50-80 g telemea de vaca
  • 50 g masline negre feliate
  • ulei de masline
  • piept sau pulpe dezosate de pui

Mod de preparare

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii.

Se spala funzele de salata si se lasa sa se usuce.

Rosiile, ardeii si castravetii se spala si se taie in functie de preferinta. Eu le-am taiat astfel: rosiile in cuburi, la fel si ardeii iar castravetii in rondele, apoi in jumatate.

Ceapa se curata si se taie julien.

Intr-un bol larg, se rupe salata cu mana. Separat, se pun restul legumelor. Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun peste salata.

Se amesteca usor cu mana, apoi se adauga zeama de lamaie, dupa gust. Se mai amesteca si se pun fasiile de carne. La final, se taie cubuletele telemeaua si se stropeste salata cu ulei de masline. Este minunata.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise