Salata de cruditati cu sos de branza de vaci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 castravete
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (mic)
  • 1/2 legatura menta
  • 1 legatura marar (tocat)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se amesteca bine branza de vaci, smantana si zeama de lamaie, se incorporeaza ceapa si usturoiul tocate marunt, se sareaza si se pipereaza. Se curata castravetele, morcovul si ardeiul gras. Castravetele si morcovul se dau pe razatoarea mare, iar ardeiul se taie cubulete. Se incorporeaza toate in sosul de branza cu smantana, se adauga menta si mararul verde tocat si se mai gusta o data de sare si piper. Salata astfel preparata se serveste cu biscuiti sarati sau cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise