Salata de cruditati cu sos de maioneza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o varza rosie; 3 ardei mari rosii; o telina mare ; 3 legaturii de ridichii si 3 castraveti mari.si 200 gr. maioneza si delikat 2 lingurite.si marar.

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, ridichile se taie feliute, castravetii se taie marunt, telina se curata si se da pe razatoarea mica, ardeiul rosu de taie cubulete. Se amesteca cu sos de maioneza cu gust de hrean si cu piper si marar tocat fin. Se pune si cele 2 lingurite de delikat pt. friptura de porc, pt. ca are usturoi si ii da un gust mai bun.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise