SALATA DE CRUDITATI CU SOS DE MENTA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 castravete crud
  • 2 rosii
  • 1 salata verde
  • 1 gulie
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 mar verde acru
  • 4 lg ulei
  • 3 linguri suc de lamiie sau dupa gust
  • otet diluat
  • sare
  • piper
  • optional
  • si un virf de cutit de frunze de menta tocate marunt

Mod de preparare

Legumele crude se spala bine si se curata de coaja daca e cazul. Se rad pe razatoarea mica morcovul, gulia, ardeiul si marul . Se taie cubulete ceapa, rosiile si castravetii sau se feliaza, dupa preferinta. Salata se toaca relativ marunt. Se condimenteaza dupa gust cu menta sare, piper si acritura, deasemenea nu se exagereaza cu uleiul dar nici nu se lasa salata uscata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise