Salata de cruditati delicioasa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg capia
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg conopida
  • 1 kg morcov
  • 1 buc. telina mare -cu frunze
  • 650 ml otet
  • 250 ml. ulei
  • 150 g sare
  • 250 g zahar
  • piper boabe
  • foi dafin

Mod de preparare

Capia, gogosarul se toaca marunt, conopida, morcovul si telina se dau prin razatoarea mare.

Se amesteca toate legumele si apoi se amesteca bine cu otet, ulei, sare, zahar, piper si foi de dafin. Se lasa 24 h si se amesteca din cand in cand, apoi se pune in borcane, se preseaza bine si se completeaza cu lichid, se capacesc si se dau in camara.

Se poate servi si cu maioneza

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise