SALATA DE CUSCUS CU AVOCADO SI CRAB

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • supa 250 g rosii 1 rosie castraveti 1 ulei 2 linguri ceapa 1 vin 2 linguri surimi 450 g patrunjel o legatura maioneza 2 linguri piper 1/8 lingurita avocado 1 -taiat felii subtiri otet 2 linguri

Mod de preparare

Se fierbe supa de pasare, se adauga cuscusul, se acopera si se lasa 15 minute, dupa care se amesteca bine si se tempereaza. Se spala apoi rosia si castravetele si se taie cubulete, dupa care se adauga in cuscus. Ceapa se prajeste in uleiul incins, in care se adauga vinul. Carnea de crab, taiata marunt, se amesteca cu patrunjelul, ceapa, maioneza si piperul. Se asaza in forma cilindrica un strat de cuscus, apoi felii de avocado si compozitia din carnea de crab.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise