Varsati cuscus-ul fiert intr-o salatiera. Acoperiti-l cu apa rece si scurgeti-l imediat. Puneti la loc cuscus-ul in salatiera si afanati-l cu furculita. Stropiti-l cu sucul de lamaie si 4 linguri de ulei de masline. Baza salatei e gata.
Adaugati rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si ierburile maruntite. Desfacem plicul de Knorr Salad Dressing Grecesc si conform cu indicatiile de pe plic il adaugam la toata cantitatea salatei.
Adaugati sare si piper dupa gust, acoperiti cu o folie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore.
Bateti ouale cu furculita intr-o farfurie cu sare, piper si sofran (daca e cazul, pentru mai multa culoare).
Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie mica si coaceti jumatate din compozitie. Coaceti mai intai pe-o parte, apoi intoarceti omleta pentru a o coace si pe partea cealalta. Coaceti si a doua omleta din restul compozitiei.
Lasati sa se racesca, apoi taiati cubulete omletele. In momentul servirii, verificati asezonarea cuscus-lui, incorporati omleta si presarati totul cu busuioc.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise