Salata de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g dovleac
  • 200 g ciuperci
  • 100 g varza murata
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mare de apa
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura cimbru verde tocat
  • 1 lingura pasta de ardei rosie
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja, se rade si se amesteca cu ciupercile fierte si taiate felii subtiri;

Se amesteca cu varza fin taiata, ardeiul taiat felii, ceapa tocata, cimbrul, uleiul, sarea si piperul;

Deasupra se pune patrunjelul tocat si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise