Salata de dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 dovlecei
  • - 1 ceapă( după gust)
  • - 3 linguri ulei de măsline
  • - oţet de mere cu miere(după gust)
  • - sare
  • - piper
  • - roşii
  • - mărar

Mod de preparare

Se spală şi se curăţă dovleceii, se taie bucăţi şi se pun la fiert în apă sărată. După ce s-au înmuiat, se lasă să se scurgă şi să se răcească. Apoi se storc bine de apă, se toacă cu tocătorul de lemn, se pun într-un castron şi se bat cu ulei de măsline la fel ca la salata de vinete.

Se adaugă ceapa foarte mărunt tocată, piperul sarea şi puţin oţet de mere cu miere. Se aşează pe o farfurie şi se garniseşte cu felii de roşii peste care se presară puţin mărar tocat.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise