Salata de dovlecei cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3-4 dovlecei
  • - 1 lingură ulei de măsline
  • - 1 ligură oţet de mere cu miere
  • - 2-3 căţei de usturoi pisat( după plac)
  • - sare
  • - puţin pătrunjel şi mărar

Mod de preparare

Dovleceii se spală se curăţă şi se taie bucăţi potrivit de mari, apoi se fierb în apă sărată. Când sunt fierţi, se scurg şi se pun în salatieră. Peste ei se adaugă uleiul, oţetul, usturoiul pisat şi amestecat cu 2 linguri din apa în care au fiert dovleceii. Se potriveşte de sare dacă mai este nevoie. S amestecă uşor. Se garniseşte salata presărând puţin pătrunjel şi marar tocat.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise